Vi tror DISSE spillerne er med mot Nord-Irland

I morgen (tirsdag 14.mars 12:00) så smeller det. Da offentliggjør Norges landslagssjef Lars Lagerbäck sin første landslagstropp før kampen mot Nord-Irland i Belfast.

Det er knyttet meget stor spenning opp mot dette laguttaket! Hva slags spillere ser Lars Lagerbäck etter? Hvilke spillere tar han med seg videre fra forrige tropp? Hvilke spillere blir utelatt? Hele Fotball-Norge ser frem til uttaket med spenning.

Vi i Våre Beste Menn er intet unntak, snarere tvert i mot. Vi kommer til å følge uttaket med argusøyne klokken 12 i morgen, og i den anledning har vi begynt å fikle litt med en egen tropp selv. For hvilke spillere er egentlig aktuelle for denne troppen?

Vi tror følgende spillere blir å finne i landslagstroppen:

KEEPERE
Rune Jarstein, Ørjan Nyland og André Hansen

FORSVAR
Omar Elabdellaoui, Even Hovland, Håvard Nordtveit, Gustav Valsvik,  Martin Linnes, Birger Meling, Jonas Svensson

MIDTBANE
Jo Inge Berget, Mats Møller Dæhli, Tarik Elyounoussi, Moi Elyounoussi, Pål André Helland, Stefan Johansen, Martin Ødegaard, Sander Berge og Iver Fossum

ANGREP
Joshua King, Adama Diomande, Alexander Sørloth og Mohammed Abdellaoue

I vårt forslag er det noen nye spillere i Gustav Valsvik, Birger Meling og Sander Berge. Valsvik spiller regelmessig i Tyskland, og vi har store mangler i midtforsvaret. Birger Meling er sannsynligvis høyaktuell i troppen når Haitam Aleesami er borte, mens Sander Berge foreløpig har gjort en kometkarriere i Belgia, og er nok en aktuell mann på midtbanen.

Dette er naturligvis ikke en full tropp. Men samtidig er det flere spillere som er usikre i forhold til skader. Haitam Aleesami og Ole Selnæs er allerede suspenderte, mens det er høy usikkerhet rundt Stefan Strandberg og Aleksander Søderlund.

En ting er sikkert: vi er meget spente før uttaket i morgen klokka 12!


Hva tenker Lagerbäck før uttaket? (FOTO: Frode Hansen, VG)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits